Как да повишим посещенията към сайта с до 30%?

Да си говорим за трафик

С напредването на технологиите и увеличаването на конкуренцията, малкия и среден бизнес се затруднява все повече с търсенето в мрежата. Много бизнеси изчезват от търсенията,а други се задържат, но отчитат сериозен спад в посещенията благодарение на светкавичната промяна в алгоритмите на Google. Или поне така ни карат да си мислим…може би всичко е пъклен план да принудят всички да използват Google+?

 Google+

Надали. Все повече хора се обръщат към Google+ за да получат ценна и важна информация вместо да разглеждат снимки на котки по цял ден. Но да се върнем на проблема.

Все по-малко хора Ви откриват, нямате силно приствие в мрежата и сте пробвали какво ли не?

Е, вече има бързо, лесно и най – вече достъпно решение на проблема.

Google Business View

Страхотна иновативна услуга от търсачката силно на принципа на Google Street View, но за фирми.

Услугата представлява 360° виртуална обиколка на Вашият офис или шоурум интегрирана директно във Вашата Google+ страница, а може да бъде и открита в Google Maps. Тя предоставя детайлна представа на клиента за Вашия офис/шоурум и представя визията ви пред света. Все повече фирми се възплзват от услугата и отчитат ръст с до 30% към уебсайта.

А мобилното търсене?

Да, напълно възможно е да се преглежда през мобилното Ви устройство, стига да разполагате с Wi-Fi или мобилен интернет. Може да се разходите в офиса докато се разхождате в парка! Разбира се, не в реално време. За целта си има видеонаблюдение.

Mobile business view

 

Фирмата ми се занимава с туризъм, какво ме топли услугата?

Приблизително 90% от туристите имат достатъчно богата култура за да използват Google и продуктите му. Включително и ексклузивно Maps и Business View. Защо? За да не се чудят какво да правят в свободното си време, огромна част от потребителите на дигитални услуги преглеждат интернет и се запознават с Вас и услугите Ви. В следствие на което Ви посещават или отиват при конкуренцията. Около 50% от потребителите споделят, че са посетили даден бизнес благодарение на Business View.

Всичко това е супер, но тази карта е в Maps и Google+, а аз търся трафик към уебсайта

Не се притеснявайте, картата винаги може да бъде вградена на Вашия уебсайт. Освен това, при активна Google+ страница, има връзка към Вашият уебсайт, като насочва потребителите да го посетят след като завършат обиколката! Ако не посетят сайта, то ще могат да получат и упътвания към Вашият бизнес от тяхното местоположение!

 

Всичко това е чудесно, но нямам Google+ страница

Всъщност не е толкова трудно да се създаде подобна бизнес страница, но много клиенти пропускат добавянето на изчерпателна информация и потвърждаване на фирмата, както и други важни елементи определени като насоки от търсачката. Често потвърждението от Google се бави със седмици, дори месеци. За целта ние в InsideView.bg можем да се погрижим за бързото и качествено създаване на вашата персонална бизнес страница в Google+, както и експресното й потвърждение, тъй като сме акредитирана от Google агенция.

MyBusiness

Какво друго може да предложи Google My Business може да научиш тук!

Ще се погрижим за оптимизацията на Вашият листинг заедно с BusinessView на международно ниво! Направи запитване и получи персонална оферта от тук!

Как да се погрижим сами за създаването на бизнес страница в Google+, ще научим в следващите публикации.

Добре, узрях за идеята! Искам повече трафик! Как да го направя?

“Елементарно, Уотсън!” както казва великият детектив. Запознай се с нас като прочетеш накратко за дейността ни от тук. След като се убедиш колко сме готини, се свържи с нас на посочените телефони или ни изпрати запитване чрез контактната форма.

 Ние ще свършим останалото. Be seen, be found, be social!